Andone: Nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului, dar nu cred că Borcea se retrage

Antrenorul Ioan Andone a confirmat, joi, faptul că acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, are unele probleme medicale din cauza administrări unor medicamente, dar a precizat că nu crede că acesta se va retrage de la grupare "alb-roşie".

25 afișări
Imaginea articolului Andone: Nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului, dar nu cred că Borcea se retrage

Andone: Nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului, dar nu cred că Borcea se retrage (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am vorbit şi eu cu Cristi Borcea ieri. Nu e în regulă, dar importantă în viaţă e sănătatea, mai puţin fotbalul. Acum nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului. Te trezeşti şi nu mai ştii ce se întâmplă. Sănătatea şi familia sunt mai importante. Nu numai fotbalul. Dar nu se va retrage Cristi de la Dinamo. Nu ştiu cât de grav e. Am discutat cu el şi face totul să revină", a spus Andone.

Cristian Borcea a spus la jumătatea lunii ianuarie că are probleme de sănătate pe care speră însă să le rezolve, urmând un tratament în Statele Unite ale Americii: "Cu sănătatea nu stau tocmai bine, sunt unele probleme dar sper să le rezolvăm. În America îmbin utilul cu plăcutul, problemele pe care le am cu vremea frumoasă de acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici