Andone s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Formaţia Al-Ettifaq, antrenată de Ioan Andone, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce s-a impus, cu scorul de 4-0 (2-0), în faţa echipei Bunyodkor Taşkent, din Uzbekistan, într-un meci disputat pe teren propriu, din etapa a V-a, a grupei D a competiţiei.

10 afișări
Imaginea articolului Andone s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Andone s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Golurile au fost marcate de Tagoe, în minutele 16 şi 38, Bashir, în minutul 48, şi Al-Raja, în minutul 82.

Al-Ettifaq a obţinut astfel a patra victorie în grupa D, după cele cu Foolad Mobarekeh Sepahan (Iran), scor 2-1, şi Al Shabab al Arabi (Emiratele Arabe Unite), ambele cu acelaşi scor, 4-1, şi a pierdut o singură partidă, în deplasare, scor 1-2, cu Bunyodkor Taşkent, la care este legitimat şi brazilianul Rivaldo.

În ultima etapă, formaţia saudită va evolua în deplasare, împotriva echipei Foolad Mobarekeh Sepahan, din Iran, dar indiferent de rezultat Al-Ettifaq nu mai poate pierde poziţia de lider în clasament, unde are un avans de cinci puncte faţă de echipa situată pe locul secund.

Clasament

1. Al-Ettifaq 5 4 0 1 15-5 12 puncte

2. Bunyodkor 5 2 1 2 5-9 7 puncte

3. Al Shabab al Arabi 5 2 0 3 8-12 6 puncte

4. Foolad Mobarekeh Sepahan 4 1 1 2 6-7 4 puncte

În optimi, Al-Ettifaq va întâlni echipa care se va clasa pe locul al doilea în grupa A, cel mai probabil formaţia Al Hilal din Arabia Saudită, la care evoluează internaţionalul român, Mirel Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici