Andrei Cristea: Derbiul Fenerbahce-Galatasaray este peste Dinamo-Steaua

Atacantul dinamovist Andrei Cristea a declarat, luni, că derbiul campionatului Turciei, Fenerbahce-Galatasaray, este peste cel din Liga I, Dinamo-Steaua, datorită investiţiilor mai mari care se fac în fotbalul turcesc.

27 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Derbiul Fenerbahce-Galatasaray este peste Dinamo-Steaua

Andrei Cristea: Derbiul Fenerbahce-Galatasaray este peste Dinamo-Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cristea a comentat astfel revenirea lui Gheorghe Hagi ca antrenor al formaţiei Galatasaray, în derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0, afirmând că există o diferenţă de valoare între Turcia şi România la acest capitol. "Trebuie să recunoaştem că derbiul Fenerbahce - Galatasaray este peste ceea ce se întâmplă în România la derbiul Dinamo-Steaua. Şi asta datorită investiţiilor care se fac în jucători foarte valoroşi. E un nivel mai ridicat. M-aş bucura foarte mult să ajungă şi jucători români la Galatasaray. Am auzit şi de Torje, şi dacă ar fi adevărat m-aş bucura să am un fost coleg la o echipă precum Galatasaray. Ar fi un lucru extraordinar pentru el să debuteze cu Hagi şi să plece în străinătate tot cu el", a precizat Cristea.

Referindu-se la liderul clasamentului Ligii I, Oţelul Galaţi, Cristea consieră că echipa moldoveană are forţa să termine campionatul între primele cinci formaţii. "Oţelul câştigă foarte uşor meciurile de acasă, pe noi ne-au învins şi normal că ne pun pe gânduri astfel de performanţe. Eu cred că dacă vor rămâne concentraţi au mari şanse să termine între primele cinci echipe din campionat", a mai spus Cristea.

Jucătorii dinamovişti nu au primit încă salariile restante, dar Cristea spune că datoriile vor fi onorate odată cu obţinerea unor performanţe: "Nu vreau să comentez dacă ne-am primit sau nu restanţele financiare. Mai avem răbdare, trebuie să avem perfomanţe şi apoi vor veni şi banii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici