Ansu Fati s-a accidentat grav. Jucătorul împrumutat de la Barcelona riscă să stea "mult timp" pe tuşă

Managerul echipei Brighton & Hove Albion, Roberto De Zerbi, a recunoscut că se aşteaptă să rămână pentru "mult timp" fără serviciile lui Ansu Fati, împrumutat de la Barcelona, după ultima accidentare a acestuia.

186 afișări
Imaginea articolului Ansu Fati s-a accidentat grav. Jucătorul împrumutat de la Barcelona riscă să stea "mult timp" pe tuşă

Fati, care are doar 21 de ani, s-a alăturat lui Brighton sub formă de împrumut în timpul verii pentru a încerca să relanseze o carieră care a fost afectată de probleme grave de accidentare, începând cu una la genunchi în noiembrie 2020, care l-a costat aproape un an din tânăra sa carieră.

Recuperat, fati a primit şansa unui al dpilea start de sezzon în Premier League la sfârşitul săptămânii, dar a reuşit să joace doar 21 de minute împotriva Nottingham Forest, înainte de a fi scos din teren schiopărând. Informaţiile vehiculate de presa britanică sugerează că se confruntă cu o nouă posibilă pauză de trei luni, din cauza unei probleme musculare.

"Ansu şi Lamptey sunt amândoi accidentaţi", a declarat miercuri De Zerbi, şeful lui Brighton, la o conferinţă de presă.

"Cred că i-am pierdut pentru o lungă perioadă de timp".

Fati a reuşit patru goluri şi o pasă de gol în 14 apariţii pentru Brighton înainte de acest ultim accident, care l-ar putea ţine pe tuşă până în martie.

O astfel de pauză prelungită nu este, din păcate, ceva nou pentru Fati. După 11 luni de absenţă din cauza unei accidentări la genunchi, o serie de probleme la tendon l-au ţinut în afara terenului între noiembrie 2021 şi aprilie 2022, după care a avut dificultăţi în a-şi reveni în cea mai bună formă pentru Barcelona.

S-a luat decizia de a-l împrumuta pe Fati în această vară, iar jucătorul de 21 de ani a aterizat la Brighton, unde a fost folosit în mare parte ca rezervă de De Zerbi.

Nu există nicio clauză de cumpărare în contractul de împrumut al lui Fati cu Brighton, astfel că mijloaşul se va întoarce la Barcelona în vara anului viitor, unde mai are trei ani de contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici