Antrenorul Mircea Rednic şi secunzii de la FC Viitorul au COVID-19

Antrenorul Mircea Rednic şi secunzii Sorin Rădoi şi Ştefan Preda, de la FC Viitorul au COVID-19, a anunţat, miercuri, clubul, printr-un comunicat de presă.

453 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Mircea Rednic şi secunzii de la FC Viitorul au COVID-19

Antrenorul Mircea Rednic şi secunzii de la FC Viitorul au COVID-19

În urma unei noi testări Covid-19, care s-a făcut marţi, la FC Viitorul, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, pentru antrenorul secund Sorin Rădoi şi oentru antrenorul cu portarii Ştefan Preda sunt au fost pozitive, anunţă clubul, într-un comunicat de presă, transmis miercuri.

„Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online şedinţele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alţi doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel şi Cristian Sava”, se arată în comunicatul citat.

Toate celelalte teste efectuate marţi pentru jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rednic,
covid,
viitorul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici