„Anul acesta? Trebuie să fiu realist, nu merit Balonul de Aur”. Cine este starul care se exlude de pe listă

Kylian Mbappe nu se simte îndreptăţit să ridice anul acesta Balonul de Aur. Jucătorul campioanei din Lique 1, PSG, a declarat în presa din Franţa că nu merită acest trofeu.

890 afișări
Imaginea articolului „Anul acesta? Trebuie să fiu realist, nu merit Balonul de Aur”. Cine este starul care se exlude de pe listă

„Anul acesta? Trebuie să fiu realist, nu merit Balonul de Aur”. Cine este starul care se exlude de pe listă

„Anul acesta? Trebuie să fiu realist, nu-l merit. Există jucători care au făcut mai multe decât mine. Am câştigat multe trofee la nivel individual, dar fotbalul nu se joacă singur şi trebuie să accept asta", a precizat atacantul în vârstă de 20 de ani, care, în sezonul 2018-2019, a câştigat titlul de campion cu PSG, dar şi Supercupa Franţei.

Kylian Mbappe se află pe lista celor 30 de nominalizaţi la câştigarea Balonului de Aur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici