Arbitrii Prodan, Istrate şi Marcu au promovat în Liga I

Arbitrii Gheorghe Mihai Prodan, Dragoş Istrate şi Mihai Florin Marcu au ocupat cele trei locuri scoase la concursul de promovare din Liga a II-a în Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate în şedinţa de miercuri a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

63 afișări
Imaginea articolului Arbitrii Prodan, Istrate şi Marcu au promovat în Liga I

Arbitrii Prodan, Istrate şi Marcu au promovat în Liga I (Imagine din arhivă; Marius Cristescu/Mediafax Foto)

CCA a scos la concurs şi cinci locuri pentru asistenţi în Liga I. Arbitrii asistenţi care au promovat din Liga a II-a în Liga I sunt Valentin Avram, Andrei Constantinescu, Ioan Gabriel Bîrjac, Radu Iulius Timar şi Paul Dimancea.

Cei cinci arbitri care au promovat din Liga a III-a în Liga a II-a sunt următorii: Dragoş Teodor, Valentin Ionuţ Iugulescu, Viorel Adrian Cojocaru, Cătălin Pană şi Adrian Ilyeş. Asistenţii care au promovat din Liga a III-a în Liga a II-a sunt Adrian Ionescu, Bogdan Dragoş, Joszef Peter, Ionuţ Petrică Cîmpeanu, Dan Vasile Popescu, Florin Pucheanu, Valentin Ionel Dumitru şi Constantin Cantemir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici