Arenele ce găzduiesc US Open vor fi transformate în spitale improvizate

  • Complexul de stadioane de tenis Billie Jean King din New York va fi transformat în spital improvizat.
  • Acolo vor fi găzduiţi pacienţii ce suferă de o formă uşoară de COVID-19.
  • 350 de paturi de spital vor fi amplasate în complexul Billie Jean King.
129 afișări
Imaginea articolului Arenele ce găzduiesc US Open vor fi transformate în spitale improvizate

Arenele ce găzduiesc US Open vor fi folosite ca spitale improvizate

Stadioanele de tenis din New York care găzduiesc turneul anual de la US Open vor fi transformate în spitale de campanie pentru a folosi în tratatarea pacienţilor bolnavi de coronavirus.

Complexul de tenis Bilie Jean King din Queens va fi dotat cu 350 de paturi de spital şi echipament medical şi, începând cu săptămâna viitoare, aceata va găzdui pacienţi ce au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, dar care nu au o formă foarte gravă.

Această decizie a fost luată pentru a detensiona atmosfera din spitalele din New York, copleşite de numărul mare de bolnavi.

Complexul Billie Jean King găzduieşte arena Arthur Ashe, cel mai mare stadion de tenis din lume, ce dispune de 23.771 de locuri.

În Statele Unite ale Americii, au fost confirmate 188.592 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici