Argăseală: Am rezolvat transferul lui Parpas

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, vineri, că a realizat transferul fundaşului cipriot Stelios Parpas, de la AEL Limassol, jucătorul urmând să sosească în cantonamentul grupării "roş-albastre" din Antalya, Turcia.

19 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Am rezolvat transferul lui Parpas

Argăseală: Am rezolvat transferul lui Parpas (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu Parpas s-a rezolvat. El o să vină cu Panduru în cantonament şi o să fie prezent la antrenamentele echipei", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a precizat că sunt probleme în ceea ce priveşte transferul fundaşului senegalez Gora Tall de la APOP Kinyras Peyias.

"A fost Panduru acolo şi au solicitat alte condiţii decât bătusem palma. Am vorbit aseară cu preşedintele şi a rămas ca după meciul cu Nicosia să ne spună dacă ceea ce am stabilit noi rămâne sau nu. Între timp, noi avem alte variante la care am început să lucrăm. Ei cred că nu erau prea hotărâţi să-l dea. S-au întâlnit cu Panduru miercuri, trebuia să se întâlnească şi ieri dimineaţă dar n-au mai răspuns la telefon", a mai spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a menţionat că sunt încă discuţii privind revenirea atacantului columbian Pepe Moreno la Steaua. "Am discutat azi-noapte (n.r. - joi-noapte) din nou cu Pepe Moreno. I-am spus că până nu-şi rezolvă el problema nu îl voi mai căuta. El mi-a spus că îşi va rezolva într-o zi sau două problemele. Nu mai depinde de noi, depinde de el. Dacă îşi rezolvă el problema, rezolvăm şi noi transferul", a explicat Argăseală.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, şi finanţatorul Gigi Becali au plecat, vineri, în Antalya, în cantonamentul grupării "roş-albastre". Steaua susţine, vineri, de la ora 17.30, un meci amical în compania croaţilor de la HNK Rijeka.

Stelios Parpas, 24 de ani, a mai evoluat în carieră pentru echipele Aris Limassol şi AEL Limassol.

Gora Tall are 24 de ani, 1,90 metri şi 80 de kilograme, şi a mai jucat la echipe din Israel şi Portugalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici