Argăseală: Semedo ne-a trasmis că şi-a găsit o altă echipă

Preşedintele executiv al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că atacantul Antonio Semedo i-a anunţat pe oficialii clubului că şi-a găsit o altă echipă, urmând să transmită oferta în două zile.

13 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Semedo ne-a trasmis că şi-a găsit o altă echipă

Antonio Semedo (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Semedo ne-a anunţat că şi-a găsit deja o echipă şi va transmite oferta în două zile. Pentru Lovin şi Pleşan nu există încă o ofertă în momentul ăsta. Dayro Moreno nu s-a prezentat încă la echipă, iar impresarul lui ne-a spus că o să ne trimită o ofertă de la o echipă interesată de el", a spus Argăseală.

În ceea ce priveşte întâlnirea din turul al doilea preliminar al Ligii Europa, cu Ujpest, oficialul stelist a precizat că staff-ul tehnic va cunoaşte, până la ora meciului, toate detaliile despre echipa din Ungaria. "Staful tehnic va fi destul de informat, pănă la ora meciului, dacă nu apar surprize. Pentru faza în care ne aflăm acum nu ar trebui să fie surprize. Mai încolo vor apărea echipele puternice din Europa", a adăugat Argăseală.

Preşedintele executiv al FC Steaua a afirmat că speră ca jucătorii noi să reuşească să ajungă în cantonamentul din Austria: "Sper să reuşim să aducem jucători noi în cantonamentul ăsta. Ar fi bine să prindă o perioadă de pregătire cu echipa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici