Argentina - Nigeria, scor 1-0, în grupa B la Cupa Mondială

Reprezentativa Argentinei a debutat cu o victorie la Cupa Mondială din Africa de Sud în urma sucesului obţinut, sâmbătă, în faţa echipei Nigeriei, cu scorul de 1-0 (1-0), într-o partidă disputată pe stadionul Ellis-Park din Johannesburg.

24 afișări
Imaginea articolului Argentina - Nigeria, scor 1-0, în grupa B la Cupa Mondială

Argentina - Nigeria, scor 1-0, în grupa B la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Heinze '6

Argentina: 22. Romero - 17. Gutierez, 2. Demichelis, 13. Samuel, 6. Heinze - 8. Veron (20. Maxi Rodriguez '74), 14. Mascherano, 7. Di Maria (4. Burdisso '85)- 10, Messi - 11. Teves, 9. Higuain (10. Milito '79). Antrenor: Diego Armando Maradona.

Nigeria: 1. Enyeama - 17. Odiah, 2. Yobo, 6. Shittu, 3. Taiwo (12. Uche '75) - 14. Kaita, 20. Ethu, 15. Haruna - 18. Obinna (9. Martins '52), 19. Obasi (11. Odemwingie '60)- 8. Yakubu. Antrenor: Lars Lagerback.

Cartonaşe galbene: Gutierez '41 / Haruna '77

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul Wolfgang Stark (Germania); asistenţii Jan-Hendrik Salver (Germania) şi Mike Pickel (Germania), iar rezervă a fost Khalil Al Ghamdi (Arabia Saudită).

Diego Armando Maradona a obţinut prima sa victorie în calitate de antrenor al reprezentativei Argentinei la un turneu final al Cupei Mondiale, de altfel primul la care participă în această calitate.

Tot în Grupa B a CM, echipa naţională a Greciei, la care atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, a evoluat în repriza secundă, a fost învinsă pe arena Nelson Mandela Bay din Port Elizabeth, cu scorul de 2-0 (2-0), de reprezentativa Coreei de Sud.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici