Argentinianul Angel Di Maria a fost ameninţat de bandele de traficanţi de droguri în oraşul natal

  • Atacantul argentinian Angel Di Maria a primit o ameninţare la locuinţa familiei sale de la periferia oraşului Rosario, potrivit presei naţionale.
  • Incidentul intervine în contextul unui val intens de violenţe legate de traficul de droguri din oraşul din care provine şi Lionel Messi.
279 afișări
Imaginea articolului Argentinianul Angel Di Maria a fost ameninţat de bandele de traficanţi de droguri în oraşul natal

Argentinianul Angel Di Maria a fost ameninţat de bandele de traficanţi de droguri în oraşul natal

Mesajul de luni, după o ameninţare similară adresată anul trecut căpitanului argentinian Messi, a venit la o săptămână după ce Di Maria, care joacă în prezent la campioana Portugaliei, Benfica, a declarat că ar dori să-şi încheie cariera la clubul din copilărie, Rosario Central.

„Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă la Rosario, pentru că vom ucide un membru al familiei", scria în mesaj, potrivit portalului de ştiri Infobae, care citează surse din poliţie.

„Nici măcar Pullaro nu te va salva", adăuga acesta, referindu-se la guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro. „Noi nu lăsăm bilete de hârtie. Lăsăm în urmă gloanţe şi oameni morţi".

Presa, citată de Reuters, a precizat că motivaţia ameninţărilor rămâne totuşi neclară, poliţia neputând să înlăture orice potenţială pistă de anchetă.

Indivizi dinr-o maşină au lăsat o pancartă cu mesajul adresat familiei Di Maria în faţa cartierului privat unde stă de obicei jucătorul de 36 de ani, a precizat presa argentiniană.

Di Maria va ficel mai probabil titular în meciul amical de marţi cu Costa Rica, a declarat managerul Argentinei, Lionel Scaloni, în cursul zilei de luni.

"Di Maria ştie că are tot sprijinul nostru pentru orice are nevoie. Important este că joacă, asta îl va relaxa puţin".

Rosario, unul dintre cele mai mari centre agroportuare din lume, este afectat de violenţe, deoarece grupurile de traficanţi de droguri au fost atrase de potenţialul său, spun experţii, ca piaţă de desfacere pentru droguri ilegale care urmează să fie trimise în alte ţări.

Ameninţarea de anul trecut la adresa lui Messi a urmat unui atac comis de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi asupra unui supermarket deţinut de familia soţiei sale, Antonela Roccuzzo.

Săptămâna trecută, guvernul argentinian a declarat că va trimite un proiect de lege Congresului pentru a permite forţelor armate să intervină în operaţiunile de securitate internă pentru a combate traficul de droguri şi criminalitatea din Rosario.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici