Astafei şi Vancea au semnat cu Oţelul Galaţi

Fotbaliştii Victoraş Astafei şi Cosmin Vancea au fost achiziţionaţi de gruparea Oţelul Galaţi, ei semnând contracte pe trei ani şi jumătate, respectiv doi ani şi jumătate, a anunţat clubul din Liga I, vineri, pe site-ul oficial.

283 afișări
Imaginea articolului Astafei şi Vancea au semnat cu Oţelul Galaţi

Astafei şi Vancea au semnat cu Oţelul Galaţi (Imagine: Shutterstock)

Astafei a fost transferat de la FCM Târgu Mureş pentru 200.000 de euro plus TVA. El a jucat în prima parte a sezonului pentru Gaz Metan Mediaş, sub formă de împrumut.

Vancea a fost achiziţionat de Oţelul din postura de jucător liber de contract. În toamnă, el a marcat cinci goluri pentru CS Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici