Aşteptarea suporterilor Rapidului s-a încheiat. Sâmbătă se inaugurează noul Stadion „Valentin Stănescu” din Giuleşti

  • Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a omologat Stadionul „Valentin Stănescu, noua arenă a echipei Rapid 1923, pentru disputarea meciurilor din Liga 1.
  • Noua casă a giuleştenilor va fi inaugurată sâmbătă, 26 martie.
342 afișări
Imaginea articolului Aşteptarea suporterilor Rapidului s-a încheiat. Sâmbătă se inaugurează noul Stadion „Valentin Stănescu” din Giuleşti

Sursa foto: Facebook FC Rapid 1923

Aceasta dispune de 14.073 locuri, toate acoperite, alături de care arena mai are şi un mini-hotel, restaurant, facilităţi pentru mass media şi instalaţii tehnice de ultima generaţie, fiind încadrată în categoria a 4-a din punctul de vedere al Manualului UEFA privind infrastructura stadioanelor.

O parte din cele 14.073 de locuri sunt dispuse şi în cele 18 loje, iar 796 locuri intră în categoria VIP. Stadionul are la exterior 164 de locuri de parcare.

Totodată, arena oferă spaţii specifice pentru pregătire sportivă începând de la karate, judo, haltere, box şi până la pistele de atletism sau popice.

În cadrul evenimentului de inaugurare de sâmbătă a Stadionului din Giuleşti, se vor juca trei meciuri între FC Rapid 1923 şi Politehnica Timişoara, la categoriile de vârstă U-16, old-boys şi seniori.

Între aceste meciuri, spectatorii vor asista la concerte susţinute de artişti de prestigiu.

Faptul că evenimentul de sâmbătă se va desfăşura cu tribunele arhipline, iar cererea de bilete este încă foarte mare, ne demonstrează încă o dată că Rapid este unic. Ne-am fi dorit să vă avem pe toţi alături de noi, aşa cum vrem să vă avem aproape meci de meci, însă, din păcate, capacitatea stadionului nu ne permite acest lucru”, a anunţat clubul bucureştean pe pagina oficială de Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici