Astra Giurgiu - FC Hermannstadt 0-0, în etapa a 12-a a Ligii 1

Partida dintre Astra Giurgiu şi FC Hermannstadt, care a închis etapa a 12- a Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

80 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - FC Hermannstadt 0-0, în etapa a 12-a a Ligii 1

Astra Giurgiu - FC Hermannstadt 0-0, în etapa a 12-a a Ligii 1

Astra Giurgiu a ratat şansa de a trece după această rundă pe unul dintre locurile de play-off. Echipa pregătită de Dan Alexa ar fi ajuns între primele şase clasate în cazul unui succes, dar nu şi-a păstrat statutul în faţa sibienilor. Astra a avut mai multe şanse de gol în partea a doua, odată cu introducerea lui Denis Alibec, dar nu l-a putut învinge pe portarul lui Hermannstadt. Constantin Budescu i-a pus în situaţii bune pe oamenii de atac ai Astrei, dar aceştia nu au reuşit să marcheze.

După această etapă, Astra acumulează 16 puncte, fiind în acest moment pe locul 7, în timp de FC Hermannstadt se situează pe poziţia a 12-a, penultima, cu 11 puncte.

Echipele de start:
Astra: Kitanov – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – G. Gimion, Crepulja, Răduţ – Gheorghe, Tounkara, Budescu
Rezerve: Lazar – Dandea, Biceanu, Begue, Stahl, Brito, Alibec

Hermannstadt: Figueiredo – Tătar, Diarrassouba, Luchin, Opruţ – Dâlbea, Pires – Petrescu, Caiado, Cordea – Yazalde
Rezerve: Emanuel Novo – Stoica, Busu, Afonso Vilenha, Vodă, Mattia, Joalisson

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici