Astra Ploieşti - Unirea Alba Iulia, scor 4-2

Formaţia Astra Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-1), echipa Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a VII- a Ligii I.

65 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - Unirea Alba Iulia, scor 4-2

Astra Ploieşti - Unirea Alba Iulia, scor 4-2 (Imagine din arhiva; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Liviu Ganea '18, '66, Djokici '26, '78, pentru Astra Ploieşti, respectiv Fl. Dan '34 şi Grozav '82, pentru Unirea Alba Iulia.

Jucătorii echipei Astra Ploieşti au ieşit la încălzire îmbrăcaţi pe deasupra în tricouri albe cu poza fostului component al echipei ploieştene, Alexandru Iatan, pe care le-au aruncat suporterilor la începutul partidei.

Min. 10: Miranda a pasat pentru Paolinho şi fotbalistul Astrei a şutat din interiorul careului însă Bonacin a respins în corner, cu genunchiul, la o fază la care portarul Rotaru era ca şi învins.

Min. 14: Paulinho a centrat pe jos, la colţul lung, iar sârbul Djokici a reluat alături, de la circa trei metri.

1-0: Liviu Ganea a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, trimiţând balonul direct în vinclul porţii lui Rotaru.

2-0: Liviu Ganea a centrat la colţul lung, Miranda a recentrat la aproximativ opt metri de poartă de unde Djokici a şutat printre picioarele unui fundaş advers, care l-a mascat pe portarul Rotaru.

2-1: Oaspeţii au redus din handicap prin reuşita lui Florin Dan care şi-a potrivit balonul la circa 20 de metri de poartă şi a şutat imparabil, în colţul din dreapta al portarului Miron.

3-1: Mihalache a şutat în diagonală, din interiorul careului de 16 metri, Bonacin a ezitat să respingă din prima şi Liviu Ganea a intrat prin alunecare şi a trimis balonul în plasă.

4-1: Rohat a reluat cu capul o centrare de pe partea stângă, balonul a lovit bara şi a ricoşat la Djokici, care, de la 4 metri, a reluat-o în plasă.

4-2: Grozav a şutat de la 22 de metri, lateral stânga, Miron a intervenit greşit şi balonul a trecut pe sub portarul formaţiei Astra.

Astra: 82. Miron - 4. Mihalache, 3. Oprsal, 5. Rohat, 25. Crăciun - 7. Paulinho (17. V. Sandu '84), 8. Takayiuki, 16. V. Gheorghe (27. C. Vlaicu '80), 19. L. Ganea (14. G. Păun '88) - 11. Miranda, 9. Djokici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 20. Olah, 2. Poverlovici, 16. Bonacin, 23. Bucurică - 17. I. Bălan, 5. Dâlbea (10. Selagea '74), 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea - 9. Verdeş (21. Pinto '58), 18. Veljovici (4. I. Grozav '68) . Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Paulinho '32 / I. Bălan '42.

Arbitri: Marian Balaci - Bogdan Mugurel Velicu, Dorin Mudura - Marius Bocăneală

Observatori: Costin Toma, Alexandru Popescu.

Suporterii formaţiei Astra Ploieşti au afişat un banner cu mesajul "Iatan - îngerul Astrei", însoţit de poza fostului portar al grupării ploieştene, Alexandru Iatan, care a decedat la un antrenament al formaţiei Dunărea Giurgiu. La partidă au asistat aproximativ 900 de spectatori, printre care şi tatăl fotbalistului Alexandru Iatan, precum şi managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici