Atacantului Adrian Anca i-a fost furat laptopul din avion

Atacantul echipei Gloria Bistriţa, Adrian Anca, a constatat la sosirea în Antalya, unde elveii lui Ioan Ovidiu Sabău vor efectua al doilea stagiu de pregătire din această iarnă, că i-a fost furat laptopul.

168 afișări
Imaginea articolului Atacantului Adrian Anca i-a fost furat laptopul din avion

Atacantului Adrian Anca i-a fost furat laptopul din avion (Imagine: Thomas Campean - Mediafax Foto)

Lacătul de la bagajul care fusese depozitat în cala avionului a fost spart, iar laptopul jucătorului, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, lipsea.

"Surse din cadrul Turkish Airlines m-au informat că, foarte probabil, fapta s-a petrecut la Aeroportul Henri Coanda. Dupa terminarea stagiului de pregătire, la sosirea în ţară, voi da în judecată serviciul de transport bagaje al aeroportului, mai ales pentru ca laptopul respectiv conţinea date personale şi sentimentale mult mai mari decât valoarea aparatului. Sunt realmente dezgustat de ceea ce s-a întâmplat. Trag totuşi nădejde că făptaşii vor fi descoperiţi. Cel mai mult mă deranjează faptul că nu mai pot vorbi zilnic cu familia mea", a spus Anca pentru site-ul oficial al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici