Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe Bd. Ghencea, pentru meciul de fotbal FCSB-U. Craiova

Traficul rutier pe bd. Ghencea va fi restricţionat, sâmbătă, începând cu ora 19.00, pentru că pe stadionul Steaua se va desfăşura meciul de fotbal FCSB-U. Craiova.

326 afișări
Imaginea articolului Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe Bd. Ghencea, pentru meciul de fotbal FCSB-U. Craiova

Atenţie şoferi! Trafic restricţionat pe bd. Ghencea pentru meciul de fotbal FCSB- U. Craiova

„La data de 02 septembrie a.c., începând cu ora 21.45, pe Stadionul <Steaua>, se va disputa partida oficială de fotbal dintre echipele FCSB - Universitatea Craiova. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, la data de 02.09.2023, începând cu ora 19.00, se va restricţiona traficul rutier pe ambele sensuri de circulaţie pe Bd. Ghencea, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Braşov şi intersecţia cu Drumul Sării x Şos. Antiaeriană”, potrivit unui comunicat de presă.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice sau substanţe interzise, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici