Atleta Iulia Balikin a fost descoperită moartă într-o pădure - FOTO

Atleta Iulia Balikin din Belarus a fost descoperită moartă într-o pădure, luni după-amiază, după ce dispariţia sa a fost raportată poliţiei la 28 octombrie, a anunţat Gazzetta dello Sport.

52694 afișări
Imaginea articolului Atleta Iulia Balikin a fost descoperită moartă într-o pădure - FOTO

Atleta Iulia Balikin a fost descoperită moartă într-o pădure (Imagine: Thomas Dan/ Arhiva Mediafax Foto)

Corpul sportivei a fost găsit învelit într-un celofan, sub un muşchi al unui copac, într-o pădure de lângă cartierul Olden Smolevici din Minsk.

În acest caz a fost arestat fostul iubit al sportivei, Dmitri V., care însă nu şi-a recunoscut vina.

Balikin, în vârstă de 31 de ani, a fost campioana Belarusului în probele de 100 şi 200 metri şi a participat cu ştafeta de 4x100 metri la Jocurile Olimpice de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici