Atleta Rawlinson a renunţat la implanturile mamare pentru a-şi mări şansele la JO

Atleta australiană Jana Pittman-Rawlinson, dublă campioană mondială în proba de 400 metri garduri, a declarat că a renunţat la implanturile mamare pe care şi le făcuse în urmă cu 14 luni, pentru a-şi mări şansele de a câştiga o medalie la Jocurile Olimpice din 2012.

11 afișări
Imaginea articolului Atleta Rawlinson a renunţat la implanturile mamare pentru a-şi mări şansele la JO

Atleta Rawlinson a renunţat la implanturile mamare pentru a-şi mări şansele la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De fiecare dată când concuram intram în panică, gândindu-mă că îmi pot dezamăgi ţara pentru un capriciu. Ador să am sânii mari, dar m-am maturizat suficient ca să mă cunosc şi să fiu sinceră cu mine însămi când mă privesc în oglindă. Nu vreau să reduc şansele Australiei. Vreau să fiu în cea mai bună formă sportivă posibilă, să ştiu că voi fi în formă pe pista de la Londra", a spus atleta pentru revista Woman's Day.

Pittman-Rawlinson, care intenţionează să se căsătorească din nou cu fostul său soţ, Chris Rawlinson, a explicat că şi-a pus implanturi mamare acum aproximativ un an deoarece era nemulţumită de felul în care arăta.

"Când mă uitam în oglindă vedeam doar braţe musculoase, umeri largi şi picioare puternice. Sunt calităţi de care am nevoie pentru a alerga bine, dar nu mă făceau să mă simt o femeie atractivă. În atletismul mondial sunt fete - nu le voi numi - care sunt campioane mondiale, dar arată ca nişte bărbaţi şi eu nu vreau să fiu aşa", a spus Rawlinson.

Sportiva australiană a câştigat proba de 400 m garduri la Campionatele Mondiale din 2003, de la Paris, şi patru ani mai târziu, la Osaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici