Atleta Zuzana Hejnova s-a accidentat şi nu va participa la sezonul de sală

Atleta cehă Zuzana Hejnova, campioană mondială în 2013, la Moscova, în proba de 400 metri garduri, s-a accidentat şi nu va participa la sezonul de sală, a anunţat, duminică, Federaţia Cehă de Atletism (CAS).

61 afișări
Imaginea articolului Atleta Zuzana Hejnova s-a accidentat şi nu va participa la sezonul de sală

Atleta Zuzana Hejnova s-a accidentat şi nu va participa la sezonul de sală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Hejnova, în vârstă de 28 de ani, şi-a fracturat un os de la picior în timpul antrenamentului de sâmbătă, de la Praga.

"Hejnova va rata sezonul de sală. După ce va fi refăcută complet, sportiva va începe pregătirea pentru sezonul de vară", se arată într-un comunicat al CAS.

Câştigătoare a Ligii de Diamant şi neînvinsă în 2013, Zuzana Hejnova a fost desemnată atleta europeană a anului trecut şi cea mai bună sportivă din Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici