Atletul Ivory Williams, suspendat trei luni pentru consum de canabis

Sprinterul american Ivory Williams, care a câştigat recent proba de 60 de metri din cadrul campionatelor SUA de atletism în sală, a fost suspendat trei luni pentru consum de canabis, a anunţat Agenţia Antidoping din Statele Unite (USADA).

20 afișări
Imaginea articolului Atletul Ivory Williams, suspendat trei luni pentru consum de canabis

Atletul Ivory Williams, suspendat trei luni pentru consum de canabis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat pozitiv cu tetrahidrocannabinol (un metabolit al canabisului), în data de 28 februarie, la Albuquerque, în timpul campionatelor SUA.

Suspendarea lui Williams a intrat în vigoare marţi, zi în care USADA l-a informat pe sportiv în legătură cu sancţiunea.

În plus, rezultatele atletului la competiţia naţională au fost anulate.

Ivory Williams nu va putea participa, ca urmare a suspendării, la Campionatele Mondiale în sală, de la Doha.

Suspendarea americanului ar putea fi redusă dacă sportivul va participa la un program educativ sub egida USADA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici