Australian Open. Unui jucător de tenis i s-a făcut rău şi a vomitat pe teren

Unui jucător de tenis i s-a făcut rău şi a vomitat pe teren la finalul unei partide din cadrul Australian Open.

347 afișări
Imaginea articolului Australian Open. Unui jucător de tenis i s-a făcut rău şi a vomitat pe teren

Australian Open. Unui jucător de tenis i s-a făcut rău şi a vomitat pe teren

Britanicul Jack Draper a vărsat într-un coş de pe teren după ce l-a învins pe americanul Marcos Giron la Australian Open, potrivit Sky News. El a reuşit să dea mâna la fileu cu adversarul său şi apoi a fugit la marginea terenului.

Jucătorul de 22 de ani a avut probleme din cauza căldurii de la Melbourne, dar şi a efortului depus. El s-a impus la capătul unui meci de cinci seturi care a ţinut peste trei ore. Tânărul britanic a mai avut probleme la mijlocul partidei, dar a reuşit să-şi revină.

În următorul tur al competiţiei, Jack Draper îl va întâlni pe Tommy Paul. Partida se va juca joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tenis,
jucător,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici