Badea: Dario Bonetti, staff-ul tehnic şi jucătorii nu lucrează sub regimul ultimatumului

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Dario Bonetti, întreg staff-ul tehnic şi jucătorii nu lucrează sub regimul ultimatumului.

44 afișări
Imaginea articolului Badea: Dario Bonetti, staff-ul tehnic şi jucătorii nu lucrează sub regimul ultimatumului

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Nicolae Badea a fost întrebat de un jurnalist dacă antrenorul italian al echipei Dinamo, Dario Bonetti, a primit un ultimatum pentru următoarele două partide. "La Dinamo, Dario, staff-ul tehnic şi jucătorii nu lucrează sub regimul ultimatului. Politica lui Dinamo e să facem performanţă şi să gestionăm eficient atât succesele, cât şi insuccesele, trebuie să fim raţionali şi să nu ne mulţumim cu puţin. Nu am dat ultimatum nici staffului tehnic şi nici jucătorilor. Ei ştiu ce înseamnă performanţa pentru club şi o reprezentare internaţională cu rezultate bune şi cu demnitate", a spus Badea.

Oficialul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a precizat că a discutat cu antrenorul Dario Bonetti necesitatea aducerii la echipă a unui psiholog.

"Aducerea unui psiholog este un aspect pe care l-am tot reiterat în ultima vreme. Am vorbit chiar aseară (n.r. - luni seară) cu Dario Bonetti şi vom vedea momentul oportun. Psihologul a fost acceptat şi aplicat în trecut la Dinamo, dar a fost abandonat în ultimii doi ani, însă va trebui să apelăm din nou la această metodă care s-a dovedit de ajutor pentru jucători", a menţionat Badea.

După ce Nicolae Badea a răspuns la întrebare, iar translatorul i-a tradus răspunsul preşedintelui CA, Dario Bonetti a luat microfonul şi a ţinut să facă o precizare: "Mă bucur că puneţi întrebarea asta, sper să o puneţi şi săptămâna viitoare. Am numai rezultate bune de când primesc astfel de întrebări, sunt binevenite".

Dario Bonetti a spus că jucătorii trebuie să uite cât mai repede meciul cu Oţelul Galaţi, iar echipa este pregătită să obţină un rezultat pozitiv în partida cu Sturm Graz. "Suntem o echipă puternică şi trebuie să uităm cât mai repede eşecurile şi să ne aducem aminte de victoriile obţinute. Asta face diferenţa între jucători de nivel scăzut şi cei de nivel înalt. Trebuie să ne gândim la victorie şi să ne menţinem concentrarea. Nu putem spune că ştim rezultatele dinainte, dar suntem pregătiţi şi vom da tot ce avem mai bun pentru a obţine rezultate pozitive", a explicat tehnicianul.

Jucătorii Marius Niculae, Gabriel Torje, Ousmane N'Doye şi Gabriel Tamaş au participat, alături de antrenorul Dario Bonetti, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Nicolae Badea şi de directorul sportiv Ionel Ganea, la prelungirea parteneriatului dintre Orange şi FC Dinamo.

Fotbaliştii care au participat la eveniment, au primit un ceas-telefon, ediţie limitată, din partea CEO Orange, Thierry Millet, iar aceştia i-au oferit un tricou personalizat în culorile galben-negru, ca acela cu care Dinamo a obţinut calificarea în grupele Ligii Europa, în urma victoriei de la Liberec.

La eveniment a mai fost prezent şi directorul sportiv al clubului, Ionel Ganea care, la coborârea din microbuzul cu care au venit locul de desfăşurare al conferinţei, a intrat, iniţial, în alt magazin dar a fost întors din drum de Gabriel Tamaş, care i-a arătat "Ganezului" intrarea corectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici