Bădoiu, diagnosticat cu sindromul nefrotic, a fost pe punctul de a renunţa la fotbal

Jucătorul Alexandru Bădoiu s-a aflat pe punctul de a renunţa la cariera de fotbalist, el fiind diagnosticat cu sindromul nefrotic, însă este încrezător că se va vindeca şi îşi doreşte să promoveze cu Jiul Petroşani în Liga I.

166 afișări
Imaginea articolului Bădoiu, diagnosticat cu sindromul nefrotic, a fost pe punctul de a renunţa la fotbal

În imagine, Alexandru Bădoiu (S) şi Nicolae Dică (D) (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Bădoiu, care are 26 de ani, a evoluat în sezonul trecut la Poli Ştiinţa Timişoara, dar a dezamăgit acolo, din cauza problemelor de sănătate. Jucătorul a revenit la Jiul Petroşani, însă starea sa nu i-a permis să evolueze la capacitate maximă. De aproximativ o lună şi jumătate, Bădoiu se află sub tratament.

"Cariera lui de jucător este în pericol. Mi-e frică să nu ajungă la dializă în câţiva ani", a spus managerul Ioan Sdrobiş.

Tehnicianul Gheorghe Poenaru este optimist în privinţa lui Bădoiu. "Eu am încredere că jucătorul îşi va reveni pentru că este tânăr. Şi apoi este şi foarte talentat avem nevoie de el la echipă", a precizat antrenorul formaţiei Jiul.

Medicul echipei, Claudiu Valas, este de părere că jucătorul se confruntă cu un diagnostic destul de sever. "Problemele pe care jucătorul le are cu rinichii sunt grave, dar nu imposibil de tratat, dacă urmează sfatul medicilor specialişti. Ştiu că acum se află sub tratament şi că se simte bine", a explicat el.

Aflat la Alexandria, Alex Bădoiu a afirmat că se simte foarte bine şi că are avizul medicilor de a continua să joace. "De săptămâna viitoare îmi reiau antrenamentele cu alergări uşoare şi treptat mă voi reintegra în echipă pentru că am de gând să continui. Îmi doresc o nouă promovare, cu Jiul în prima ligă", a precizat Bădoiu.

În urmă cu aproximativ doi ani, Bădoiu a suferit un accident de maşină pe Dealul Drăganului. Pe un carosabil umed, Bãdoiu a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. S-a răsucit de câteva ori, după care a ajuns cu roţile în sus, pe marginea şanţului. În urma impactului cu solul, maşina s-a făcut zob, norocul jucătorului a fost că, în momentul impactului cu solul, s-au declanşat airbag-urile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici