Bâlbă: În proporţie de 90% ne salvăm de la retrogradare

Atacantul echipei Politehnica Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, miercuri, că în proporţie de 90 la sută echipa sa va reuşi să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

15 afișări
Imaginea articolului Bâlbă: În proporţie de 90% ne salvăm de la retrogradare

Bâlbă: În proporţie de 90% ne salvăm de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Cantonamentul din Antalya a fost unul lung, însă ne va prinde foarte bine. Condiţiile de cantonament au fost foarte bune, probabil cele mai bune de când sunt eu la Iaşi. Eu m-am pregătit foarte bine şi am reuşit să şi înscriu în meciurile amicale jucate în Turcia. Sper să o ţin şi în campionat tot aşa. Mă bucur că a revenit Andrei Cristea la noi, cu care mă înţeleg foarte bine în atac. Cred că în proporţie de 90 la sută ne salvăm de la retrogradare", a afirmat Bâlbă.

Jucătorul ieşean a mai spus că îşi doreşte ca echipa sa să repete şi în campionat prestaţiile şi rezultatele bune din cantonamentul din Turcia. "Domnul Bergodi a pregătit foarte bine meciurile pe care le-am jucat în Antalya, se vede că este un antrenor foarte bun. Mulţi spun că victoriile din amicale nu contează, însă eu cred că aceste succese contează foarte mult pentru moralul nostru în primul rând. Am obţinut multe victorii în amicalele din Turcia şi sper să continuăm şi în campionat seria jocurilor bune", a adăugat atacantul.

Formaţia Politehnica Iaşi s-a întors, marţi seara, din cantonamentul din Antalya, iar antrenorul Cristiano Bergodi le-a dat liber jucătorilor săi până vineri. Echipa ieşeană va disputa, duminică, de la ora 11.00, o partidă amicală împotriva grupării din Moldova Zimbru Chişinău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici