Balint: Am fi avut nevoie de un jucător ca Herea

Tehnicianul Gavrilă Balint s-a arătat dezamăgit, luni, la sosirea în România după cantonamentul din Antalya, de faptul că transferul lui Ovidiu Herea la FC Timişoara a căzut, declarând că formaţia sa avea nevoie de mijlocaşul rapidist.

13 afișări
Imaginea articolului Balint: Am fi avut nevoie de un jucător ca Herea

Ovidiu Herea (Imagine: Mediafax Foto)

"Asta este dacă a picat transferul. Sunt lucruri pe care nu le ştiu, mai multe vă poate spune domnul Iancu. Aveam nevoie de el, este un fotbalist tânăr şi polivalent. Chiar mă bazam pe el. Dar nu-i nimic, avem oricum un lot bun. Mai este nevoie de câţiva jucători, dar voi avea o discuţie cu domnul Iancu şi vedem ce vom face", a spus Balint.

Balint a precizat că este mulţumit de primul stagiu de pregătire din această iarnă al echipei sale, precizând că pentru al doilea cantonament este posibil să renunţe la câţiva jucători din actualul lot. "Sunt foarte mulţumit pentru prima etapă, au trecut deja 20 de zile de pregătire şi pot să spun că la nivel fizic am ajuns acolo unde ne-am dorit. Am sesizat şi anumite slăbiciuni în amicalurile pe care le-am jucat, dar cu siguranţă le putem remedia. Oricând este nevoie de întăriri, concurenţa este bună. S-ar putea să renunţ la câţiva jucători pentru următorul stagiu. Pot să vă spun că voi renunţa la mai mult de un jucător. Vreau performanţă, am spus acest lucru de cât am venit, şi din păcate sunt câţiva jucători care nu sunt de nivel", a completat fostul internaţional român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici