Balint: Încep să cred că cineva de la federaţie nu ne iubeşte

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gavrilă Balint, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după ultimele evenimente din jurul grupării bănăţene, începe să creadă că cineva din FRF îi doreşte acesteia răul.

15 afișări
Imaginea articolului Balint: Încep să cred că cineva de la federaţie nu ne iubeşte

Balint: Încep să cred că cineva de la federaţie nu ne iubeşte (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşteptăm să se facă dreptate, să ni se întoarcă acele puncte înapoi. Ne punem speranţe într-un fel. Până acum am spus că nu mă interesează, dar acum când am văzut că s-a făcut o nedreptate din partea FRF, care a trimis la un moment dat un fax că e ok... Nu ştiam de lucrul acesta, dar acum încep să mă gândesc că cineva, acolo, nu ne iubeşte, dar până la urmă se va face dreptate. Chiar dacă tribunalul va lua o decizie pe care, chiar dacă e împotriva noastră, trebuie să o respectăm", a spus Balint.

La începutul lunii septembrie 2008, FIFA a cerut FRF să penalizeze cu şase puncte echipa FC Timişoara pentru nerespectarea unor prevederi ale deciziei TAS în legătură cu palmaresul formaţiei Politehnica Timişoara. Comitetul Executiv al FRF a decis punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica. Punctul trei al hotărârii TAS din 25 aprilie 2008 se referă la schimbarea culorilor clubului de către FC Timişoara, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.

FRF a informat, miercuri, că Marian Iancu a primit două suspendări, una de 10 luni şi alta de nouă luni ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa preşedintelui Mircea Sandu şi a federaţiei.

Citeşte şi:

Marian Iancu va fi suspendat doar 10 luni şi va plăti 300.000 de lei amendă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici