Balint: Nu puteam refuza această ofertă

Antrenorul Gabi Balint a declarat, luni, la Sport.ro, că nu a putut refuza propunerea de a prelua conducerea tehnică a formaţiei FC Timişoara, subliniind că este încrezător în potenţialul său, precum şi în cel al fotbaliştilor săi.

20 afișări
Imaginea articolului Balint: Nu puteam refuza această ofertă

Balint: Nu puteam refuza această ofertă (Imagine: Mediafax Foto)

"În toţi aceşti trei ani cât am activat în televiziune am avut oferte, dar nu am fost decis sută la sută. Este o provocare pe care nu pot să o refuz. Echipa a avut evoluţii bune în turul campionatului şi chiar are şanse reale la câştigarea unui trofeu. Orice patron e pretenţios, e normal. Eu în locul lui acelaşi obiectiv l-aş fixa, câştigarea campionatului. Evoluţia din tur a echipei cere acest lucru. Cred în mine şi cred în jucătorii pe care îi am, iar pe ceilalţi trebuie să-i conving. E grea viaţa de antrenor peste tot, poate în România este puţin mai grea. Asta este, trebuie să accepţi provocările, să lupţi, s-a terminat cu viaţa frumoasă", a declarat Balint.

Balint a menţionat că patronul Marian Iancu l-a asigurat că la echipă va exista "siguranţă financiară". "În prima fază vreau să văd toate meciurile jucate în tutul campionatului, să-mi fac o impresie asupra tuturor jucătorilor. Apoi ne vom pune de acord dacă mai este nevoie de un jucător sau altul. Mi-a asigurat o siguranţă financiară, nu vor mai fi probleme în acest sezon", a comentat Balint.

Într-o intervenţie telefonică la GspTV, Balint a afirmat că respectă munca depusă la Timişoara de predecesorul său, cehul Dusan Uhrin Jr., însă nu poate spune dacă echipa a evoluat la potenţialul maxim. El a precizat că a discutat prima dată despre preluarea echipei bănăţene cu preşedintele Marian Iancu în seara de Crăciun.

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Gavrilă Pele Balint pentru preluarea conducerii tehnice a echipei bănăţene, contractul urmând să fie semnat imediat după Sărbători. Balint îl înlocuieşte la FC Timişoara pe Duşan Uhrin Jr., demis la sfârşitul turului de preşedintele clubului, Marian Iancu.

Citeşte şi:

Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici