Balint: Nu voi face schimbări masive în lot

Tehnicianul Gabi Balint a declarat, într-o emisiune radio, că nu va face schimbări masive în lotul echipei FC Timişoara, precizând că vrea mai întâi să îi vadă evoluând pe toţi jucătorii săi.

15 afișări
Imaginea articolului Balint: Nu voi face schimbări masive în lot

Balint: Nu voi face schimbări masive în lot (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu voi face schimbări masive în lot: aceşti jucători au obţinut performanţele de până acum şi aş fi nedrept cu ei dacă i-aş da la o parte. Aş lucra împotriva mea. Vreau să-i văd evoluând pe toţi componenţii actuali ai lotului, căci în vizionările mele de până acum nu apar toţi, şi apoi voi lua o decizie. Dacă este cazul să fac un transfer sau două, cred că domnul Marian Iancu va găsi resursele financiare necesare", a precizat Balint, la Radio Timişoara.

Tehnicianul bănăţenilor a făcut referire şi la cele şase puncte de penalizare, spunând că nu vrea să îşi facă mari iluzii. "E mai bine să vină fără să mă gândesc la ele prea mult. Sigur că sunt foarte importante şi toţi ne dorim să vină, dar nu depinde de noi. Se va judeca, mi se pare, la sfârşitul lunii ianuarie şi vom vedea care e verdictul", a afirmat Balint.

FC Timişoara, echipă clasată pe locul al treilea în prima ligă de fotbal, îşi va relua pregătirile miercuri, 7 ianuarie, iar o săptămână mai târziu va pleca în primul cantonament al iernii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici