Balint: Prefer arbitri români buni, în locul celor străini de mâna a doua

Tehnicianul FC Timişoara, Gabi Balint, s-a declarat împotriva practicii de a aduce la derbiurile din Liga I arbitri din străinătate, care în opinia sa sunt de "mâna a doua", în defavoarea celor români cu ecuson FIFA.

14 afișări
Imaginea articolului Balint: Prefer arbitri români buni, în locul celor străini de mâna a doua

Balint: Prefer arbitri români buni, în locul celor străini de mâna a doua (Imagine: Mediafax Foto)

"Prefer arbitri români, Balaj sau Tudor. Eu nu am încredere în arbitri străini de mâna a doua, cred că ar fi mai uşor de corupt decât arbitrii români. Înainte s-a discutat problema arbitrilor şi s-a căzut de acord că nu avem nevoie de cavaleri ai fluierului din străinătate. Nu înţeleg acum de ce se optează pe această variantă. Dacă tot se apelează la arbitri din străinătate, atunci să fie aduşi cei cu ecuson FIFA, nu din Ungaria, Bulgaria sau Israel. Veţi vedea ce se întâmplă", a punctat Balint, într-o conferinţă de presă desfăşurată vineri.

Partida Dinamo - CFR Cluj, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, şi care contează pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, va fi condusă de o brigadă de arbitraj din Israel.

Partida FC Timişoara - Farul, contând pentru runda a XXVIII-a a Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici