Balint: Primul meu gând este să realizăm un echilibru între atac şi apărare

Tehnicianul Gabi Balint a urmărit înregistrările video ale câtorva meciuri jucate de noua sa echipă, FC Timişoara, şi a apreciat că important este că există potenţial.

17 afișări
Imaginea articolului Balint: Primul meu gând este să realizăm un echilibru între atac şi apărare

Balint: Primul meu gând este să realizăm un echilibru între atac şi apărare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am reuşit să văd ultimele şase meciuri din tur, cele mai dificile. Echipa s-a descurcat bine, dar concluziile le voi trage după ce voi vedea toate meciurile şi prefer să le discut cu conducerea, în primul rând. Impresiile sunt bune: există potenţial şi asta este important", a declarat Balint.

Noul antrenorul al bănăţenilor a vorbit şi despre predecesorul său. "Duşan Uhrin a făcut un lucru bun, le-a imprimat o mentalitate ofensivă jucătorilor şi asta se vede. Sigur că, în momentul în care eşti foarte mult organizat pe atac, suferi în defensivă, ceea ce s-a simţit şi la Poli. A luat unele goluri destul de uşor, s-au făcut greşeli defensive, însă este logic pe undeva, atunci când eşti o echipă care atacă".

Fost secund al lui Hagi la Timişoara, Balint şi-a stabilit primul obiectiv tactic. "Primul meu gând este să refacem un echilibru între atac şi apărare. Eu sunt tot un antrenor ofensiv; am fost atacant şi am imprimat un stil ofensiv echipelor pe care le-am mai condus, însă întotdeauna trebuie să ţinem cont şi de defensivă. Este importantă".

Balint, care astăzi împlineşte 46 de ani, va sosi la Timişoara marţi, 6 ianuarie, reunirea lotului fiind programată o zi mai târziu.

Citeşte şi:

Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara

Balint: Nu puteam refuza această ofertă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici