Baschetbalistul Derrick Williams, jefuit de două femei de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari

Jucătorul echipei New York Knicks Derrick Williams a fost jefuit de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari de două femei, care au sustras bunurile din apartamentul din Tribeca al sportivului, informează presa americană.

147 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Derrick Williams, jefuit de două femei de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari

Baschetbalistul Derrick Williams, jefuit de două femei de bijuterii în valoare de 750.000 de dolari (Imagine: NBA)

Potrivit New York Post, care citează surse din cadrul anchetei, baschetbalistul a petrecut, vineri seară, într-un club din Manhattan, după victoria echipei lui în meciul cu Philadelphia 76ers, apoi a mers acasă cu mai multe persoane, printre care s-au numărat şi cele două femei tinere bănuite de furt.

La sfârşitul petrecerii din locuinţa jucătorului de 24 de ani, cele două femei au plecat luând cu ele o casetă Louis Vuitton, care conţinea bijuterii în valoare de 750.000 de dolari, conform New York Post, sau 617.000 de dolari, potrivit CBS2 New York.

Williams a realizat ce i s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, apoi a anunţat poliţia, care bănuieşte că tinerele fac parte dintr-o reţea ce acostează bărbaţi bogaţi în cluburi pentru a-i jefui.

"Nu vreau să vorbesc despre asta", a răspuns Williams, când a fost întrebat de incident, după meciul cu Chicago Bulls, scor 107-91, care a avut loc, sâmbătă seară, la Madison Square Garden.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici