Bayern Munchen nu e interesată de Ronaldo: Este prea bătrân pentru noi

Bayern Munchen a negat, prin vocea preşedintelui Herbert Hainer, că este interesată de transferul lui Cristiano Ronaldo. Oficialul a declarat în presa din Germania că nu se pune problema ca portughezul să facă trecerea la campioana din Bundesliga.

198 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen nu e interesată de Ronaldo: Este prea bătrân pentru noi

Herbert Hainer, preşedinte Bayern Munchen: Ronaldo este prea bătrân pentru noi

Motivul este unul surprinzător. Deşi continuă să impresioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii, Herbert Hainer a declarat că Ronaldo este prea bătrân pentru Bayern.

„Apar multe nume pe lista de transferuri şi asta este de înţeles, însă Cristiano Ronaldo nu este în vederile noastre pentru o mutare. Este prea bătrân pentru noi.”, a spus Herbert Hainer în presa germană.

La 35 de ani, Ronaldo are un sezon foarte bun la Juventus Torino. Până acum a evoluat în 27 de meciuri, a marcat de 22 de ori şi a oferit 3 pase decisive. Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 75 de milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici