Becali: Cel mai frumos cadou ar fi o ieşire din grupele LC

Gigi Becali a declarat, miercuri, că şi-ar dori să primească cadou din partea jucătorilor stelişti o calificare în optimile Ligii Campionilor.

8 afișări
Imaginea articolului Becali: Cel mai frumos cadou ar fi o ieşire din grupele LC

Becali: Cel mai frumos cadou ar fi o ieşire din grupele LC (Imagine: Mediafax Foto)

"Cel mai frumos cadou n-ar fi grupele Ligii Campionilor pentru că am mai trăit asta. Trebuie să-mi dea ceva ce n-am mai trăit, o ieşire din grupe ar fi un cadou frumos. Să primesc o haină nouă, nu ce am îmbrăcat", a explicat Becali.

Finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea şi-a exprimat nemulţumirea că nu poate privi meciurile Stelei din lojele pe care el le-a construit.

"Eu fac milioane şi vine Mircea Sandu în Ghencea, cu echipa naţională, stă în lojele mele, iar eu nu am voie. Nu pot admite umilirea. Oricum, nu depinde de mine, ci de jucători. Şi până la urmă pe cine să nu laşi la echipa naţională pentru că în câteva luni jucătorii Stelei care sunt la naţională nu vor mai fi la Steaua, ci pe la alte echipe din Europa", a precizat Becali.

Comisia de Apel a FRF a păstrat decizia Comisiei de Disciplină în cazul "valiza cu bani" de depunctare a cluburilor Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, precum şi suspendările dictate lui Gigi Becali, Anton Doboş, Petre Marin şi Gigel Coman, după partida din ultima etapă a sezonului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici