Becali: Dacă Stoichiţă nu aduce milităria, eu n-am ce să fac

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că i-a cerut antrenorului Mihai Stoichiţă să fie mai sever cu jucătorii stelişti dar nu poate lua nicio măsură dacă tehnicianul nu-i ascultă sfatul pe care i l-a dat la începutul mandatului său la gruparea din Bulevardul Ghencea.

21 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă Stoichiţă nu aduce milităria, eu n-am ce să fac

Becali: Dacă Stoichiţă nu aduce milităria, eu n-am ce să fac (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu i-am spus lui Stoichiţă la început să aducă milităria, dacă nu face, eu n-am ce face. Nu pot să fac eu milităria, eu îi spun antrenorului.Eu nu ştiu ce a făcut el, eu i-am spus să bage jucătorii în cantonament cu două nopţi înainte. Când i-a băgat cu două nopţi am câştigat meciurile.

Aseară, spre final, când dominam, eram 1-1, şi noi atacam cu trei, patru jucători. Erau patru, cinci, pe la mijloc. Păi cum să dai gol aşa, se dă gol de la mijlocul terenului?", s-a întebat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-2 (1-0), de formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici