Becali: Dică ar putea ajunge la CFR Cluj

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că va negocia cu CFR Cluj cedarea atacantului Nicolae Dică, în schimbul căruia i-ar dori pe jucătorii Cristian Fabbiani şi Semedo sau numai unul dintre jucători plus bani.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Dică ar putea ajunge la CFR Cluj

Becali: Dică ar putea ajunge la CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am vorbit luni şi cu Iuliu Mureşan, i-am zis: nu vă ţin duşmănie, aţi câştigat titlul, să fiţi sănătoşi. Am înţeles că vor să facă ofertă pentru Dică. Faceţi ofertă pentru Dică, le-am spus, dacă e avantajoasă, nu e nicio problemă. Pe Dică vreau trei milioane, sau Fabbiani şi bani, Semedo şi bani. Sau să îi dea pe Fabbiani şi Semedo pentru Dică. Ne întâlnim, bem o cafea, ne înţelegem, bine, nu, asta e", a declarat finanţatorul Stelei.

"Mi-ar conveni Fabbiani şi Semedo pentru Dică, dar să vedem dacă vor ei", a spus Becali, precizând că fundaşul Dorin Goian costă patru milioane de euro.

Gigi Becali a menţionat că Steaua negociază pentru mijlocaşul bulgar Nikolai Dimitrov de la Levski Sofia.

"Mai sunt jucători de care e posibil să ne despărţim. Poate nu putem să-i vindem sau nu vor să plece, de-aia nu dau nume. Adi Ilie e in negocieri cu Dimitrov. Trebuie să-l văd şi eu, ei mi-au spus că e foarte bun, l-a văzut şi Giovanni, care se dusese să discute contractul lui Florentin Petre. Nu am nevoie de jucători tineri, vreau jucători formaţi, dacă iau tineri, îi cresc la alte echipe. Steaua nu are timp să crească jucători", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici