Becali îi cere lui Dragomir să lase comisiile "libere"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a solicitat, joi, în timpul unei emisiuni televizate, preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, "să lase comisiile libere", după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF nu i-a declarat jucători liberi de contract pe Dorin Goga şi Tiberiu Bălan.

122 afișări
Imaginea articolului Becali îi cere lui Dragomir să lase comisiile "libere"

Becali îi cere lui Dragomir să lase comisiile "libere" (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

Cei doi jucători, Goga (Poli Timişoara) şi Tiberiu Bălan (Sportul Studenţesc) şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, susţinând că nu şi-au mai primit salariile de mai multe luni, însă Comisia a stabilit un nou termen pentru săptămâna viitoare. În cazul în care i-ar fi legitimat până, miercuri, pe cei doi jucători, Steaua i-ar fi putut trece pe lista UEFA, pentru partidele din Liga Europa. Termenul limită pentru lista UEFA este în seara asta, la ora 23.59.

"Nu mă cert cu Şiman pentru un jucător. E băiat de calitate Şiman. Pe mine mă deranjează Liga. Băi Mitică (n.r. - Dumitru Dragomir), lasă bă comisiile libere, bă!. Ce să am cu el? Eu nu am nimic cu Mitică, mă interesează doar bunul mers al societăţii mele. Nu mai comanda tu, Mitică! Nu îl vreau nici pe Goga, nu vreau nici în primăvara europeană. Dragomire, vreau comisiile libere! Nu mai ştiu cu cine să negociez! Bă, eşti liber sau nu? Nu eşti liber, bă, Goga! Gata! Pe cuvântul meu de onoare că nu vreau în primăvara europeană. Nu vreau bani, vreau comisiile libere. Sunt nervos când văd ce se întâmplă. Eu le dau dreptate şi lui Şiman şi lui Iancu. Cocean (n.r. - Valentin Cocean, preşedintele CSL) e singurul care are demnitate de acolo. E şi el om însă, nu are ce să facă. Ce face Mitică Dragomir se numeşte artă, e poezie, e geniu! Ţine în mână 17 patroni milionari. Liga e ca la circ, Mitică e dresorul şi restul sunt animalele. Eu nu apăr interesele fotbaliştilor, nu mă interesează să iau apărarea fotbaliştilor, pe mine mă interesează comisiile", a declarat, Becali, la Gsp tv.

La rândul său, Dumitru Dragomir, a afirmat, la Sport.ro, că îl va reclama pe Gigi Becali la Comisia de Disciplină şi a precizat că nu i-a influenţat în niciun fel pe membrii CSL. "Merg la duhovnicul lui Becali şi jur pe Biblie că n-am vorbit preşedintele Comisiei. Bălan şi Goga? Ce treabă am eu cu ei? Eu nu ştiu despre ce e vorba. De mai mult de şase luni, eu nu m-am întâlnit cu preşedintele comisiei. Dacă intervine cineva la comisie, să se facă plângere la DNA. Dacă nu, mă duc eu. Eu treaba mea treaba cu Bălan şi Goga? Credeţi că eu sunt idiot ca să mă implic la comisii? Sunt nebuni cu toţii, eu n-am văzut aşa ceva. Pentru declaraţiile făcute de Becali, o să fac o plângere la Comisia de Etică, care s-a înfiinţat acum. Dacă eu am stat de vorbă cu domnul Cocean", a adăugat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici