Becali: Rădoi va pleca la Inter pentru 14,5 milioane de euro

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, vineri, că fundaşul Mirel Rădoi va fi transferat la Internazionale Milano pentru 14,5 milioane de euro, inclusiv TVA, fotbalistul urmând să primească un salariu de două milioane de euro pe an.

10 afișări
Imaginea articolului Becali: Rădoi va pleca la Inter pentru 14,5 milioane de euro

Becali: Rădoi va pleca la Inter pentru 14,5 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că Rădoi nu va mai juca cu Galatasaray. E posibil să plece în două-trei zile. E vorba de 15 milioane de euro inclusiv TVA, mai exact 14,5 milioane. Acolo va avea un salariu de două milioane de euro anual. Da, Inter e! Inter ar urma să plătească banii într-un an şi jumătate. E o sumă care mă mulţumeşte. Nu pot refuza ca un jucător să ia două milioane salariu, când Mutu are 1,7. Nu se pune problema unui împrumut! Rădoi mi-a spus că se roagă toată nopatea, că nu-i vine să creadă... Giovanni a vorbit cu toţi oficialii lui Inter, a vorbit şi cu Morinho, toţi îl vor pe Rădoi pentru că are referinţe bune", a spus Becali.

Presa italiană a scris, zilele acestea, că Mirel Rădoi este în atenţia grupării Internazionale Milano, unde este legitimat căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici