Becali spune că cei patru atacanţi doriţi de Steaua ar costa 6-7 milioane de euro

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, că va aduce la Steaua patru atacanţi, pe doi dintre ei îi va transfera definitiv, iar pentru ceilalţi va avea opţiune de cumpărare, precizând că dacă i-ar achiziţiona pe toţi, preţul lor ar fi între şase şi şapte milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Becali spune că cei patru atacanţi doriţi de Steaua ar costa 6-7 milioane de euro

Becali spune că cei patru atacanţi doriţi de Steaua ar costa 6-7 milioane de euro

"Sunt jucătorii pe care i-am dorit. Transferurile nu sunt definitivate, dar sunt aproape sigure. Pe doi îi vom cumpăra, iar pe ceilalţi doi îi vom lua cu opţiune de cumpărare. Dacă i-am cumpăra pe toţi ar costa între şase şi şapte milioane de euro. Nu este o sumă mare pentru că trebuie să dai pe un singur jucător atâţia bani la pretenţiile pe care le are Steaua", a spus Gigi Becali.

Trei dintre jucătorii aflaţi aproape de Steaua sunt Jose Alcides Moreno Mora (columbian, Independiente, 26 de ani), Andres Augusto Mendoza Azevedo (peruan, ultima oară la Metalurg Doneţk, 29 de ani) şi Dayro Mauricio Moreno Galindo (columbian, Once Caldas, 22 de ani).

Finanţatorul stelist a precizat că formaţia din Bulevardul Ghencea va avea în componenţă sezonul viitor zece jucători care evoluează în echipe naţionale. "Cu aceste transferuri Steaua va avea în componenţă zece jucători titulari la echipele lor naţionale. În retur, Steaua va fi o echipă care va spulbera tot, aşa văd eu", a menţionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici