Bellu urează succes naţionalei de fotbal la Euro 2008

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Octavian Bellu, a trimis o scrisoare cu urări de succes delegaţiei României care va participa la turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia (7-29 iunie).

19 afișări
Imaginea articolului Bellu urează succes naţionalei de fotbal la Euro 2008

Bellu urează succes naţionalei de fotbal la Euro 2008 (Imagine: Mediafax Foto)

În scrisoare se menţionează, printre altele, că "fotbalului îi revine misiunea dificilă de a fi în prima linie, reprezentativa României aflându-se între cele mai bune formaţii ale continentului, datorită valorii constant demonstrate de către jucătorii români în plan internaţional".

De asemenea, în scrisoare Bellu îşi exprimă convingerea că "suporterii - în tribune sau acasă - vor şti să-şi manifeste pasiunea şi ataşamentul faţă de echipa naţională, la bine şi la greu, în cel mai deplin spirit al fair-play-ului, al unei comportări civilizate, indiferent de locul unde se află".

În final, preşedintele ANS urează echipei naţionale succes şi un drum cât mai lung la Euro. "În numele Agenţiei Naţionale pentru Sport, al tuturor sportivilor şi tehnicienilor români, urăm echipei de fotbal a României să aibă un parcurs cât mai lung la Euro 2008, pentru că dispune de capacitatea de a se afla printre cele mai bune dintre cele mai bune care se vor confrunta pentru titlu. Succes!", se precizează în scrisoare.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni dimineaţă, înainte de plecarea reprezentativei României în Elveţia, la cantonamentul de la Saint-Gall, că obiectivul românilor la Campionatul European este trecerea de grupe şi a adăugat că ar prefera ca acest lucru să fie reuşit şi de Italia.

Delegaţia echipei naţionale de fotbal a României a plecat, luni, în jurul prânzului, în Elveţia, unde jucătorii primei reprezentative vor participa la Campionatul European, care va avea loc în perioada 7-29 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici