Bergodi: Ne-au dat gol la singura neatenţie a noastră

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Steaua a primit golul din partida cu campioana României, Unirea Urziceni, pierdută cu scorul de 0-1, la singura neatenţie a propriilor jucători.

14 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Ne-au dat gol la singura neatenţie a noastră

Bergodi: Ne-au dat gol la singura neatenţie a noastră (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am făcut un meci rău azi. Din păcate însă, am pierdut. Fotbalul se joacă pe goluri. Am avut câteva ocazii, însă portarul lor a apărat foarte bine. Ei ne-au dat gol la singura neatenţie a noastră. Această înfrângere nu ne trage în jos, eu am încredere în continuare. Acum ne gândim la meciul din Liga Europa, trebuie să trecem peste această înfrângere. Nu a fost uşor să joci meci de meci numai cu doi mijlocaşi", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a precizat că, în opinia sa, arbitrul Sebastian Colţescu a greşit la faza în care l-a eliminat pe atacantul grec Pantelis Kapetanos.

"Astăzi, cred că arbitrul a greşit. Kapetanos a luat al doilea galben pentru că s-a ciocnit cu Bilaşco. Eu am încredere în arbitrajul românesc, dar...", a explicat antrenorul.

Tehnicianul italian s-a arătat dezamăgit de starea terenului şi a spus că echipa suferă din acest motiv.

"Când veneam adversar în Ghencea, terenul era o bijuterie, iar acum, când sunt antrenor aici, e incredibil ce s-a întâmplat. Cred că echipa suferă din cauza asta", a menţionat Bergodi, care a adăugat că l-a introdus în teren pe Ochiroşii pentru că avea nevoie de un mijlocaş proaspăt, iar Szekely nu a făcut un meci rău.

Bergodi a precizat că jucătorul Sorin Ghionea a reînceput antrenamentele cu echipa, după accidentarea pe care a suferit-o.

Antrenorul şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că în plin sezon s-a pus în discuţie transferul mijlocaşului Janos Szekely.

"Eu sunt un profesionist, poate am şi altă mentalitate decât cei de aici. Nu se poate să se discute despre contractul lui Kapetanos înaintea meciului cu Ujpest sau despre plecarea lui Szekely acum, la toate televiziunile, când lucrurile merg bine. Szekely face parte din lot şi eu mă bazez în continuare pe el", a mai spus Cristiano Bergodi.

De asemenea, el a mai spus că, fără suporteri, nu se poate juca, pentru că este o atmosferă urâtă.

Cristiano Bergodi a admis că ultimul jucător sosit la Steaua, mijlocaşul Cristian Tănase, ar putea evolua în meciul cu Saint Patrick's, din play-off-ul Ligii Europa.

"Eu ştiu că lista pentru meciurile de Cupa UEFA se face cu o zi înaintea primului meci. Tănase poate va juca zece minute cu Saint Patrick's", a încheiat antrenorul.

Formaţia Steaua a suferit, duminică, primul eşec sub conducerea tehnică a antrenorului Cristiano Bergodi, după ce a pierdut derbiul etapei a III-a a Ligii I, în faţa echipei Unirea Urziceni, scor 0-1, ultima partidă înaintea manşei tur cu irlandezii de la Saint Patrick's Athletic, din play-off-ul Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici