Bergodi: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, înt-o conferinţă de presă, că un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect în partida pe care echipa s-a a pierdut-o, scor 0-1, cu CFR Cluj, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect

Bergodi: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect (Imagine: Mediafax Foto)

"Păcat că nu am făcut un egal cu CFR. Nu sunt supărat pe jucători, pentru că echipa a evoluat destul de bine. Am făcut o singură greşeală şi un jucător de valoare precum Kone ne-a pedepsit. Meciul a fost unul închis, cu puţine ocazii de gol şi cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect. Fără să supăr sau să jignesc pe cineva de la Cluj, CFR nu m-a impresionat în această seară în ciuda jucătorilor valoroşi pe care îi au în lot. Numai pentru asta am fi meritat un punct. Straton a făcut un meci foarte bun, dar a făcut o singură greşeală, care ne-a costat", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a precizat că în meciul cu FC Cluj, Poli Iaşi nu şi-a jucat salvarea de la retrogradare. "Pentru Poli nu s-a jucat salvarea de la retrogradare în acest meci şi dacă băieţii vor continua să joace la fel de motivaţi, sunt convins că ne vom atinge obiectivul. Ne gândim deja la meciul de la Galaţi, care este foarte important pentru noi şi unde cred că putem obţine un rezultat pozitiv", a menţionat tehnicianul.

Poli Iaşi a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), în faţa echipei CFR Cluj, partida din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, la primul meci pe banca tehnică a formaţiei clujene a antrenorului Antonio Conceicao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici