Bianca Răzor, medalie de aur în proba de 400 metri la CE de tineret

Atleta Bianca Răzor a cucerit, sâmbătă, medalia de aur în proba de 400 de metri, la Campionatele Europene de la Tallinn.

363 afișări
Imaginea articolului Bianca Răzor, medalie de aur în proba de 400 metri la CE de tineret

Bianca Răzor, medalie de aur în proba de 400 metri la CE de tineret (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Bianca Răzor a încheiat cursa de 400 de metri cu timpul de 51,31 secunde, după ce în calificări alergase exact cu acelaşi timp, 51,31 secunde, record personal care i-a adus şi calificarea la JO din 2016.

Pe podium au mai urcat sportivele Ekaterina Renzina (Rusia, 51,51) şi Patricia Wyciszkiewikz (Polonia, 51,63).

Medalia cucerită de Bianca Răzor este a treia pentru delegaţia României la Tallinn, după cele cucerite de Alin Firfirică (aur la aruncarea discului) şi Andreea Elena Panţuroiu (argint la triplusalt).

Tot sâmbătă, Elena Panaet s-a clasat pe locul 15, ultimul, în proba de 3.000 de metri obstacole (10:41.86 minute).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici