Bieloruşii vor să învingă România la Minsk

Atacantul bielorus Gennadi Blizniuk, legitimat la BATE Borisov, adversara FC Steaua în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a declarat că naţionala ţării sale vrea să câştige meciul cu România pentru a-şi mulţumi suporterii, chiar dacă şansele de calificare sunt doar teoretice.

1 afișare
Imaginea articolului Bieloruşii vor să învingă România la Minsk

Bieloruşii vor să învingă România la Minsk

"Vrem să jucăm un fotbal de calitate, care să placă fanilor. Chiar dacă şansele noastre de calificare sunt minime, suntem încrezători şi vrem să câştigăm în faţa suporterilor noştri", a spus Blizniuk, citat de cotidianul bielorus Sport Panorama.

Mijlocaşul Maksim Romaşcenko a afirmat că, deşi şansele de calificare sunt egale cu zero, echipa Belarusului va lupta în primul rând pentru onoare.

Fostul portar stelist Vasili Hamutovski a menţionat că îşi doreşte să fie titular în partida cu naţionala României. "Victoria din meciul cu Israel ne dă un moral bun. Vom pregăti mult mai bine partida cu România", a comentat el.

Meciul Belarus - România este programat la 8 septembrie, ora 19.00, pe stadionul Dinamo din Minsk, în grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. România ocupă locul unu în grupă, cu 17 puncte, în timp ce Belarus se află pe poziţia a cincea, cu şapte puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici