Biletele pentru gala K1 World Grand Prix Bucureşti costă între 60 de lei şi 500 de euro

Biletele pentru gala K1 World Grand Prix Bucureşti, care va avea loc în data de 21 mai la Romexpo, vor avea preţuri cuprinse între 60 de lei şi 500 de euro, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

214 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru gala K1 World Grand Prix Bucureşti costă între 60 de lei şi 500 de euro

Biletele pentru gala K1 World Grand Prix Bucureşti costă între 60 de lei şi 500 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Românii care vor să participe la evenimentul din 21 mai, vor putea să-şi cumpere bilete în perioada 15 martie -15 aprilie, la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei, urmând ca după aceea tichetele să fie scoase la vânzare şi pentru spectatorii din afara ţării. De asemenea, organizatorii au pus la dispoziţie 3.000 de bilete pentru locurile VIP din sală, acestea având preţuri cuprinse între 150 şi 500 de euro, costurile acoperind cazarea la hoteluri de patru sau cinci stele pentru două zile, plus intrarea la eveniment şi afterparty.

Promotorul evenimentului de la Bucureşti, Eduard Irimia, a precizat că în cadrul acestei gale va avea loc un turneu în piramidă, cu opt sportivi, şi alte cinci partide în care vor participa luptători români. "Evenimentul care se anunţă spectaculos prin numele participante din circuitul internaţional este configurat dintr-o piramidă de opt grei care se vor lupta pentru un loc în marea gală de la Seul din luna septembrie, plus cinci superfighturi în care eroi autohtoni ca Moroşanu, Iftimoaie, Zmărăndescu sau Lungu vor da piept cu Ruslan Karaev, Ray Sefo sau Overeem şi alţi invitaţi. Există posibilitatea ca la marea gală să participe şi Bonjasky sau Bob Sapp, dar depinde şi de partenerii care se vor implica", a spus Irimia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici