Boca: În proporţie de 99,99 la sută meciul cu Farul se va juca

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că, partida cu Farul Constanţa, din cadrul etapei a V-a, care nu s-a disputat din cauza nefuncţionării instalaţiei de nocturnă, "se va juca în proporţie de 99,99 la sută".

12 afișări
Imaginea articolului Boca: În proporţie de 99,99 la sută meciul cu Farul se va juca

Boca: În proporţie de 99,99 la sută meciul cu Farul se va juca (Imagine: Mediafax Foto)

"Am studiat şi aseară (n.r. - sâmbătă) şi astăzi (n.r. - duminică) regulamentele. Avem dreptate. În proporţie de 99,99 la sută meciul cu Farul se va juca. Oficialii jocului au interpretat greşit regulamentul. Jocul nu se dispută dacă alte defecţiuni nu sunt remediate în timp de 30 de minute. În cazul nocturnei, timpul acordat organizatorilor e de 60 de minute. De aceea, vom face memoriu pentru rejucarea partidei. La regulament spune clar: «Neînceperea sau oprirea jocului datorată nefuncţionării sau funcţionării necorespunzătoare a instalaţiei de nocturnă se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait, dacă nu s-a remediat defecţiunea în maxim 60 minute»", a spus Sorin Boca.

Sorin Boca a precizat că nu numai Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice dă dreptate ieşenilor, dar şi Regulamentul Disciplinar: "În articolul 83, punctul 3, din Regulamentul Disciplinar, se precizează clar că neînceperea sau oprirea jocului datorită nefuncţionării sau funcţionării necorespunzătoare a instalaţiei de nocturnă se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait, dacă nu s-a remediat defecţiunea în maxim 60 minute. Deci, indiferent după ce se va judeca memoriul nostru, vom avea câştig de cauză", a menţionat oficialul grupării ieşene.

Arbitrul Istvan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici