Bogdan Burcea, noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin a României

Bogdan Burcea a fost validat joi în funcţia de selecţioner al naţionalei feminine de de handbal, în unanimitate în urma votului exprimat în Consiliul de Administraţie.

342 afișări
Imaginea articolului Bogdan Burcea, noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin a României

Bogdan Burcea, noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin a României

Antrenorul de la SCM Craiova va fi ajutat de fostul mare internaţional, Robert Licu, care va avea drepturi şi responsabilităţi egale. Noul staff tehnic al naţionalei îşi începe activitatea luni, când tricolorele se vor aduna pentru un stagiu de 4 zile în Bucureşti. Obiectivele vor fi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 şi o clasare pe locurile 1-6 la Campionatul European, programat la sfârşitul anului în Norvegia şi Danemarca.

Nominalizarea lui Bogdan Burcea era cunoscută încă de acum 2 zile, după ce a primit votul în Comisia Tehnică – Subcomisia de senioare. Surpriza de ultim momente este cooptarea lui Robert Licu în staff. Propunerea a venit din partea preşedintelui FR de Handbal, Alexandru Dedu. „Stânga” de fier a naţionalei masculine este cursant la Master Coach, aşadar, staff-ul se încadrează şi în regulament. Deci, fiecare parte, antrenori şi federaţie, au venit cu câte o propunere.

Prima mare provocare pentru tandemul Bogdan Burcea – Robert Licu va fi turneul preolimpic din 20-22 martie, când România va înfrunta Norvegia, Muntenegru şi Kazakhstan la Podgorica. Primele două clasate se vor califica la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici