Bolton Wanderers l-a demis pe managerul Owen Coyle

Gruparea Bolton Wanderers, care a retrogradat sezonul trecut, l-a demis pe managerul Owen Coyle, din cauza rezultatelor slabe, după ce echipa a câştigat doar trei meciuri în zece etape şi ocupă locul 18 în liga secundă engleză.

39 afișări
Imaginea articolului Bolton Wanderers l-a demis pe managerul Owen Coyle

Bolton Wanderers l-a demis pe managerul Owen Coyle

"Mereu am acţionat în interesul echipei. Am petrecut timp minunat aici ca jucător şi a fost un privilegiu să fiu manager. Mulţumesc fanilor pentru sprijinul lor, stafului şi jucătorilor pentru eforturi şi implicare", a declarat Coyle, informează BBC.

Coyle, în vârstă de 46 de ani, a preluat Bolton în ianuarie 2010.

Managerul echipei de tineret Jimmy Phillips se va ocupa de conducerea interimară a Bolton.

Printre antrenorii ce i-ar putea succede lui Coyle se află Mick McCarthy şi Roy Keane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici