Boris Becker a fost eliberat din închisoarea din Marea Britanie. Ce urmează pentru fostul mare campion german

Fostul tenisman german Boris Becker, în vârstă de 55 de ani, a fost eliberat dintr-o închisoare britanică, a anunţat joi guvernul, ceea ce înseamnă că se aşteaptă ca acesta să fie deportat din ţară, după ce primise o pedeapsă de doi ani şi şase luni cu încarcerare, relatează Reuters.

1167 afișări
Imaginea articolului Boris Becker a fost eliberat din închisoarea din Marea Britanie. Ce urmează pentru fostul mare campion german

Boris Becker a fost eliberat din închisoarea din Marea Britanie. Ce urmează pentru fostul mare campion german

În aprilie, Becker, de şase ori campion de Grand Slam, a fost închis pentru doi ani şi şase luni de către un tribunal londonez pentru că a ascuns sute de mii de lire sterline în bunuri, după ce a fost declarat în faliment

"Orice cetăţean străin care este condamnat pentru o infracţiune şi primeşte o pedeapsă cu închisoarea este luat în considerare pentru expulzare cu prima ocazie", a precizat Ministerul de Interne într-un comunicat, refuzând totodată să comenteze direct cazul lui Becker.

Becker fusese condamnat anterior pentru evaziune fiscală în Germania în 2002, pentru care a primit o pedeapsă cu suspendare.

Fostul mare jucător de tenis a câştigat prima sa finală la Wimbledon în 1985, la vârsta de 17 ani, devenind cel mai tânăr şi primul jucător care nu era între capii de serie care a câştigat titlul la simplu masculin. El a mai câştigat alte două titluri la Wimbledon.

Becker a negat toate acuzaţiile legate de procedurile judiciare de la Londra, spunând că a cooperat în cadrul procedurii de faliment - oferind chiar şi verigheta - şi că s-a bazat pe consilierii săi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici